+47 465 04 860

Om oss

Etablert i mai 2014, som et DA. Selskapet ble gjort om til AS i januar 2016. Vi hadde vårt første verksted i en garasje på Greverud i Oppegård. Dette er nå stengt, men vi har beholdt de aller fleste kundene våre derfra allikevel, på grunn av vår dør til dør- service. I desember 2017 mottok vi Gründerprisen 2017 i Røyken kommune. 

Vi startet tidlig et målrettet arbeid mot å bli aller best på sykkelservice i Osloområdet. Et stadig voksende marked for salg av sykler gjør også markedet for service større. Dette markedet har vi tatt en stor jafs av og det skal vi fortsette med. 

Grunnen til at vi har lykkes med dette, er nettopp at vi driver nesten utelukkende med sykkelservice. Det er dette vi er best på, så hvorfor drive med alt mulig annet? Vi har kunnskap om alle typer sykler, enten den har to eller tre hjul, er elektrisk dreven, er valgt fra nederste eller aller øverste hylle i sykkelbutikken. Våre mekanikere elsker jobben sin og legger sin stolthet i at du som kunde skal være 100% fornøyd- hver gang!

Vi skal ikke være 100% bastante her, men vi tror at vi nå har et av norges største og moderne sykkelverksteder. 450m2 med ren sykkelfetishisme og feinsmeckeri. Sjekk våre bilder på facebook og instagram! 

Vårt gode rykte sprer seg. Dette har gjort at også andre i sykkelbransjen har vist sin interesse for oss. Disse driver i utgangspunktet med salg av sykler og har satt bort servicene til oss. Firmaer som bruker oss til service: GreenSpeed, Norsk Tilhengersenter, Sykkelsentralen, Livelo, Buddy Bike, Kringla, Foodora Oslo

Kontakter du oss i åpningstiden på telefon, epost eller internett; vi svarer deg uansett og det innen 15 minutter! Vi svarer vanligvis også utenom åpningstid, men da må du kanskje vente litt lenger. 

Vi er første og eneste sykkelverksted i Norge som er medlem av PBMA - Proffesional Bicycle Mechanics Assosiation. 

 

Arek Lamecki er vår sjefsmekaniker og eier 50% av selskapet sammen med sin kone. Han er svært pasjonert i sitt arbeid og legger sjela si i hver eneste sykkel han har på stativet sitt. Han er såpass iherdig at han tenker at hver sykkel er en test, at noen skal sjekke at han er så god som vi gir uttrykk for. Store utfordringer gir ham en genuin glede, små og mer vanlige jobber gjør han like nøye som om det var en eksamen hver gang. Ingen sykler forlater verkstedet uten at Arek har hatt en siste sjekk på den.

Dessuten er han en gøyal fyr og har alltid et smil til deg. Hans høyeste ønske er at du føler deg trygg og at du kommer tilbake. 

Martin Xiros Villard er daglig leder og personalsjef. Han eier 50% av selskapet sammen med sin kone. Det er vanligvis han som tar telefonen når du ringer og det er som oftest ham du møter når vi henter og leverer sykkelen din. Martin er kompromissløs når det gjelder kundeservice og er selskapets ansikt utad. Han har en lang og variert bakgrunn fra mange forskjellige bransjer. Hans engasjement for deg som kunde får du oppleve når du kontakter oss.

Martin Chladecky er vår utvalgte annenmekaniker. Han har alltid hatt en genuin interesse for sykkelmekanikk og begynte i læra hos Arek i 2015. Han har vist seg å bli en mekaniker i ekte Pro Sykkelservice- ånd. Martin legger stolthet i det han gjør og er ivrig på å lære nye ting. I tillegg til å være en meget dyktig mekaniker så er han firmaets muntrasjonsråd og får oss alle til å le. Han er den mest analoge typen vi kjenner og har mobiltelefon med knapper. 

Marianna Xiros Villard er Martins kone og driver med tallknusing og har ansvaret for en del av regnskapet. Dersom du er en fakturakunde, er det henne du får denne av. Hun er en idèbank og en sparringspartner for Martin og Arek.

Ved høysesong og stort påtrykk leier vi inn flinke og ivrige mekanikere, så vi har alltid god kapasitet slik at du slipper å vente lenge for å få din sykkel reparert.

Velkommen til oss. Du skal alltid føle deg ivaretatt.

Pro Sykkeservice AS
Fiks ferdig – på døren!